Hooligans.bg
Призоваваме всички БЪЛГАРИ да отидат :
- София пред Народното събрание !
- Останалите градове пред Общините !
- Действието ще се проведе на 8 Май 2011 г. · 14:00 за всички градове (ЕДНОВРЕМЕННО).
На този 1-ви протест нашите искания ще преставляват :
1. Да се спрат привилегиите на циганския етнос, който в същото време няма никакъв принос към държавата !
2. Да се осигури полицейско присъствие в селските райони, където българското население е подложено на ежедневен тормоз от страна на циганите !
3. Да се забрани на циганите да имат повече от едно дете ако не работят и не получават доходи !
В България роден съм, в България живея тук оставам и решил съм да успея!!! <- Този израз ще загуби смисъла си, ако не направим нещо за нашата родина!!!
темата е по молба на unity makes strength 681
Офлайн
Предния протест се видя колко хора имаше смешна история .
Офлайн
Предния протест се видя колко хора имаше смешна история .
Алекс това за варна беше пълна ебавка даже го нямаше организатора който не се знае кой е изобщо но този протест има някаква надежда http://www.bulforums.com/saprotiva/index.php ето и форума
поне тече организация разпространявайте този форум и тази тема с надежда повече хора да разберът за този протест
Офлайн
България значи СВОБОДА ! това е началото 8 май 2011година !
Офлайн
Призоваваме всички БЪЛГАРИ да отидат :
- София пред Народното събрание !
- Останалите градове пред Общините !
- Действието ще се проведе на 8 Май 2011 г. · 14:00 за всички градове (ЕДНОВРЕМЕННО).
На този 1-ви протест нашите искания ще преставляват :
1. Да се спрат привилегиите на циганския етнос, който в същото време няма никакъв принос към държавата !
2. Да се осигури полицейско присъствие в селските райони, където българското население е подложено на ежедневен тормоз от страна на циганите !
3. Да се забрани на циганите да имат повече от едно дете ако не работят и не получават доходи !
В България роден съм, в България живея тук оставам и решил съм да успея!!! <- Този израз ще загуби смисъла си, ако не направим нещо за нашата родина!!!
темата е по молба на unity makes strength 681
Нали този протест щеше да бъде на 16ти април, какво стана, защо постоянно променят датите?
Офлайн
За по добра организация :)
Офлайн
България значи СВОБОДА ! това е началото 8 май 2011година !
Чул те Господ! Нека всички сложим това за профилна снимка.
Офлайн
unity makes strength 681 написа:България значи СВОБОДА ! това е началото 8 май 2011година !
Чул те Господ!Нека всички сложим това за профилна снимка.
Благодаря за подкрепата , и се надявам ,че и други хора ще одобрят иниациативата , пък БОГ дали ще ни помогне незнам ,важното е да се саберем възможно най-много хора ! Защото е време да напарвим нещо , това е наш дълг - Народът е БЪЛГАРИЯ , а не онези смешници в парламента и т.н , ние ги избираме ние сме техни началници , сега трябва ние да покажем за какво се борим и каква е нашата цел !
Офлайн
Във феисбук бях видял някъде че датата е 16 Април ? Оточнете коя е датата да не стане объркване.
Офлайн
Във феисбук бях видял някъде че датата е 16 Април ? Оточнете коя е датата да не стане объркване.
По последни данни датата ще бъде 8 май , а в (facebook) групата бе затворена . Но ако има промяна ,аз ще е съобщя веднага на момента в който разбера :)
Офлайн
Svilengrad1921_Ultras: Пиши на кирилица!
Офлайн
Haide da se sabirame pove4e i ne samo v Sofiq.A i v drugite gradove !!!!!11
Съгласен съм , но има правило да пишем на КИРИЛИЦА и щом се чувсташ така горд Българин ,за да присъстваш на такива мероприятия и ,за да устроиш по добро бъдеще на БЪЛГАРИЯ и твойте деца и внуци и бъдещи поколения, пиши на кирилица защото това е един от най-древните езици ,това е нашият роден език !
ПОСЛЕПИС : Който иска допълнителна информация да ми пише - ЛС за да получи линк към офицялният форум ! (който няма да добавя тук ,за да не правя реклама)
Последна редакция от unity makes strength 681 (2011-04-11 18:31:00)
Офлайн
Офлайн
В Пловдив ще има ли организация? Този протест е с много хубава кауза и мисля че може да се съберем много хора, стига всеки от нас да вика колкото си може повече хора!
Офлайн