Hooligans.bg
Какво мислите за казармата ,според мен това е едно хубаво нещо и няма нищо лошо да отидеш дори замалко ,да ама няма .. и ся нямаше да има такиа педерасти дет ги виждамe по улиците..
Офлайн
ФАКТ, не трябва да е години, но школовката е задължителна.
Офлайн
Естествено че трябва да се понаучим на ред дисциплина и...как се държи пушка (понеже това доста младежи не го умеят).
Офлайн
е, недей, те сам играли толкова много CS, че са професионални убийци!
Офлайн
И аз съм ЗА казармата !
ФАКТ, не трябва да е години, но школовката е задължителна.
Поне една година трябва да има !
Офлайн
И аз съм ЗА казармата !
черноземски написа:ФАКТ, не трябва да е години, но школовката е задължителна.
Поне една година трябва да има !
една година? за какво? да те карат да строиш? да върнем строителни войски? нее, няма нужда 6 месеца и ще научиш базата, която е необходима!
Офлайн
Какви са тея теми бе?!?!?!!?!Тук Модератори НЯМА ЛИ ??!?!!?!!??
Хванете и си свършете работата момчета!
Офлайн
Какви са тея теми бе?!?!?!!?!Тук Модератори НЯМА ЛИ ??!?!!?!!??
![]()
![]()
Хванете и си свършете работата момчета!
няма футболно хулиганство, защо да не си поговорим за нещо сериозно или искаш само псувни и закани да четеш?
Офлайн
не знам да ли знаете,но нашия министър прецедател (станишев тоя болен комуняга)
не е стъпвал в казарма!!!!За ква държавност говориме!Я погледнете Англия Вечната монархия там няма тати няма мама принц Чарлс е служил
Предсавяте ли си в БГ да се случи на някой наследник на комунист не възможно!!Те пак тъпаците взеха ,че я махнаха за каква държава става въпрос
ЕЕЕЕЕ тази глобализация!!
Офлайн
аз съм за макар че в казармата че ми е много тегаво усобено както съм капризен с яденето и както мразя да ставам рано освен за мачове
Офлайн
аз съм за макар че в казармата че ми е много тегаво усобено както съм капризен с яденето и както мразя да ставам рано освен за мачове
Говедата са виновни
между 3-6 месеца ни трябват за да знаем какво да правим на бойното поле
Офлайн
Една от добрите страни на казармата е ,че там поне ставаш мъж. Като го гледам новото поколение , половината са педали със зализани коси , останалите се друсат 24/7.
Тря да вземем да влезем във казармата,сички който имат възраста и да се научим на ред па може и да идем до афганистан ....
Офлайн
задължително е при положение че в училище няма ред и дисциплина все от някаде трябва да дойде иначе се превръщаме в нация от лиглювци , всеки един от ваще бащи,по-големи братя,някой път и сестри :д може да са чакали джака с нетърпение но на края винаги като се замислиш тва е един от готините моменти в живота ти а и възпитава дисциплина у теб ,въпреки военната подготовка
надявам се че поне военно убочение в училище ще се въведе и цсманяците ке пуцат на воля
Офлайн
Радо Шишарката .. абе за 3-6 месеца кое по напред ще научиш бе момче ? питай баща си колко време е нужно на 1 войник да знае в всяка ситуация която изпадне какво да прави .. поне 1 год. най-малко трябва да има
Офлайн