Този уебсайт работи благодарение на показването на реклами на нашите посетители.
Моля, подкрепете ни като спрете Вашия Ad Blocker за този сайт.

Форум

 

#3811 2019-08-09 18:21:41

alcait
Потребител

Re: Тормоз на цигани над българи

Тази тема въобще не трябва да съществува.... служи само за чешане на езици ( или по скоро изхабяване на клавиатурата). Нищо съществено, конкретно по разрешаването на проблема. Най-много някой някъде да е пребил някакъв мангал... и кво от това ! 
В тази тема се пишат само някакви  заучени фрази, патриотични мотиви, някои друг цитат на велик българин от царско време и толкоз..

Red_soul даде пример със случая ''цар киро''  само дето забравяш да погледнеш зад театралната сцена на която се разиграва постановката  ''добрите рокери/фуболни фенове внасят ред и справедливост в забравената от Бога Катуница''....... 
За съжаление цирковата програма има доста такива постановки като например ''Наглите'',  ''КТБ''   и много много други......  винаги има едни лоши герои в тези постановки и винаги има добри. Лошите са циганите , хулиганите и всяко друго съсловия незначителни жители на тази държава,   а добрите разбира се са Герб, Бсп, Сдс, Ндсв ( и там всички други останали отклонения на БКП) както и Евро съюза ( Новия Съветски съюз, в който най-големия грях е да си националист и да си обичаш родината)

Заключение: и без това повечето от вас имат яки татуси с надпис ''И сам войнът е войн''  ''Вълк единак съм'' такаче е време тази яки изречения да бъдат изпълнени на практика и  всеки да се оправя самостоятелно


ЦСКА СОФИЯ
Eдин паралетик от своята количка ни продаде
на хидрата червена що храни се с човешки мозък и човешка плът. - из стените на Белене.
ЧЕРВЕН КАРТОН НА МАРИО МЕТУШЕВ И ВСИЧКО СИ ЕБАВА ПУТКАТА МАЙЧИНА!!!

Офлайн

 

#3812 Вчера 21:17:43

rado84_
Потребител

Re: Тормоз на цигани над българи

кур за лефски кур за литекс кур за всички, бате ви Радо е цар, защо ми баннахте предишния профил

Офлайн