Този уебсайт работи благодарение на показването на реклами на нашите посетители.
Моля, подкрепете ни като спрете Вашия Ad Blocker за този сайт.

Форум

 

#4081 2018-08-07 05:47:21

КАНАР
Потребител

Re: Локомотив Пловдив - мачове, отбор, треньори, проблеми

Навсякъде има отлив на публика.Причините са много.Неугледни стадиони,предвидливи резултати,враждебност и насилие на крайните ултраси,а за някои и цената на билетите.Преди при ,да кажем за надник 10 лева,билетите струваха 50 стотинки.В 4 големи агитки има хулигани от фракциите,които оказват влеяние на останалите.По петдеситина крайни екстремиста които решават какво ще се случи на трибуните.Лидерите има са на хонорар от собствениците и често се използват за политически акции.Те са тези които създават безредици по трибуните,уговарят боеве,а победителите се хвалят с години.Това отдръпва нормалните,които не смеят да заведат децата си на мач ,за да гледат любимците си..Нов закон за спорта и спонсорството,камери обхващащи целият стадион и възловите подстъпи към него би решил много проблеми..Сега зад всеки клуб стои АД,регистриран  по ТЗ като кебапчийниците или баничарниците.,примерноСобствениците се изживяват като автоджамбази в Дупница и дърпат на конци марионетките които се кълнят в любов към отбора.Жалко ,но факт.Така е в София и Пловдив.За другите градове,без Стара Загора важи правилото за подкрепа на местният тим и за столичен град.Не на 100 процента ,но си е живата истина.Не случайно посещаемоста на сини и червени в някои случаи е по-голчма при гостуване ,за сметка на домакинстване.И смешно е когато на оградата има транспаранти от цяла България,да обиждаш домакините под тепетата,край Аязмото или до морето със скандирания от рода на ,,селяни''.Лек ден на всички.

Последна редакция от КАНАР (2018-08-07 05:49:49)

Офлайн

 

#4082 2018-08-07 13:12:28

alcait
Потребител

Re: Локомотив Пловдив - мачове, отбор, треньори, проблеми

КАНАР написа:

И смешно е  има  скандирания от рода на ,,селяни''.Лек ден на всички.


А още по-смешното е че точно селяните в червената или синя трибуна първи започват да обиждат съгражданите си със скандирането ,,СЕ-ЛЯ-НИ ''


ЦСКА СОФИЯ

Офлайн

 

#4083 2018-08-07 15:37:00

BEROE_ULTRAS_1916
Потребител

Re: Локомотив Пловдив - мачове, отбор, треньори, проблеми

Това, че безредиците отдръпват хората малко се изтърка. Как пък безредиците в Полша и Германия, които стават в абсолютно всеки кръг, не отдръпнаха нормалните фенове от стадионите? Верно са огромни държави, но има манталитет и първенствата са интересни. Ще гледаме в края на лятото, мисля, че и в БГ ще се получат хубави дербита с пълни стадиони. Няколко на брой, но пак е нещо. В събота с жълтите очаквам едно от най-слабо посетените дербита между нас.


Бранникъ

Офлайн

 

#4084 2018-08-10 22:13:20

7_!_2
Потребител

Re: Локомотив Пловдив - мачове, отбор, треньори, проблеми

Офлайн

 

#4085 2018-08-18 14:01:57

KajiRechi
Потребител

Re: Локомотив Пловдив - мачове, отбор, треньори, проблеми

Оооле Локо Велбъъъжд оооле Кюстендил Пловдииив Оле оле олеее саааамо Пловдииив ляляялялляяя саамоо Ювее ляляляляляяя..


Едно е слънцето — добро и светло —
в небесната градина.
Една-единствена като сърцето
е моята родина..

Офлайн