Hooligans.bg
..
Последна редакция от fan 1986 (2015-05-12 10:53:38)
Офлайн
Моите са много, но като че ли най-бруталните,поне наскоро бяха в южния парк и после на връщане нема да забравя как повръщах в 88 и хората уплашено ме подминаваха.
da i moite sa mnogo sigurno pomnish na dinamo moskva - cska kak preskachah ograjdeniqta okolo stadiona piqn i nadrusan i pitah nqkvi hora da mi kupat bilet kato momenti sled tova bqh nokautiran ot nqkakvi holegani ot sobstveniq mi otbor
Офлайн
fan 1986 написа:Моите са много, но като че ли най-бруталните,поне наскоро бяха в южния парк и после на връщане нема да забравя как повръщах в 88 и хората уплашено ме подминаваха.
da i moite sa mnogo sigurno pomnish na dinamo moskva - cska kak preskachah ograjdeniqta okolo stadiona piqn i nadrusan i pitah nqkvi hora da mi kupat bilet kato momenti sled tova bqh nokautiran ot nqkakvi holegani ot sobstveniq mi otbor
Горд наркоман
Офлайн
vrabecaaa написа:fan 1986 написа:Моите са много, но като че ли най-бруталните,поне наскоро бяха в южния парк и после на връщане нема да забравя как повръщах в 88 и хората уплашено ме подминаваха.
Горд наркоман![]()
static.blitz.bg/documents/thumbnails/520/201505/20150507.zblroovhrp.jpg
Офлайн
Taq putka govejda e non-stop v toq forum i spami vuv vsqka edna tema, kompetenten e po vseki vupros
Офлайн
да се събудя в банята по долни гащи и чорапи и да гледам как легена с повръщано плува около мен :)
Офлайн
не носите на пиене явно, а и оттам следва, че сте податливи на изцепки
Офлайн
Ходих из Люлин и съм крещял против говедата. В последния момент ушев ме измъкнал и ме е вкараха в изтрезвителното.
п.с нищо не помня, но ми е разказвано от приятели.
Последна редакция от Kude_e_dunav_hool2 (2015-05-07 20:05:52)
Офлайн
Taq putka govejda e non-stop v toq forum i spami vuv vsqka edna tema, kompetenten e po vseki vupros
Да, глупак такъв, да знаеш, че се опитах да дам компетентно мнение.
От къде да знам, плиткоумец като тебе може и да го има за такова
Офлайн
Преди няколко години след дискотека в ст град. Прибирам се като пич с 94, ама на завоите ми става лошо и слизам в Дианабад уж да драйфам. Мина ми и се качвам в следващия 94 (уж). След известно време се будя в 74 на България .... без портфейл Още не знам как съм се озовал в тоя рейс на спирката минават само 94,102,88 как съм стигнал до 74 ...
Офлайн
Тука на лексикон го обърнахте или по- скоро на гей бар. Непознати мъже се опознават...
Офлайн
Тука на лексикон го обърнахте или по- скоро на гей бар. Непознати мъже се опознават...
Офлайн
Скоро и тема : Как прекарахте деня си ?
Офлайн
Скоро и тема : Как прекарахте деня си ?
![]()
Как си ти братле? Как върви при теб?
Офлайн
Blue Supporter написа:Скоро и тема : Как прекарахте деня си ?
![]()
Как си ти братле? Как върви при теб?
На работа съм вие какво работите АСЛ ПЛС? :Д
Офлайн