Hooligans.bg
Весело посрещане на новата 2012 година! Нека тя донесе най-приятните емоции с отбора на сърцата ни ! Бъдете здрави, Канари! Това е НАШАТА ГОДИНА :)
Тази тема вероятно ще остане като посветена на едновековния ни празник :)
Тук няма да толерирам мнения оспорващи историята ни!!!
Офлайн
Успех Пилета !
Офлайн
Весело посрещане на всички българи ! Успешна година на всички
Офлайн
Жълто-черни братя, 2012 година ще се помни вечно ,весела вечер,наздраве на всички Българи по света !
Офлайн
Успех,и наздраве че 2012 вече почти дошла е бе!
Офлайн
ЧЕСТИТА ДА ВИ Е НОВАТА ГОДИНА БРАТЯ БЪЛГАРИ
Офлайн
ЧНГ на всички, живи и здрави !
100 !
Офлайн
"1896 г. - В Пловдив се появява първата истинска футболна топка, изработена във Виена за мъжката гимназия в града.
1909 - 1914 г. - Създават се първите футболни клубове в София: "Футболклуб", "Атлетик", "Ботев", "Развитие", "Раковски", "Славия" (Обединява "Ботев" и "Развитие"), "Шипка". Във Варна: "Атлас", "Спартак", "Тича". В Пловдив: "Ботев" и "Левски"."
И в архивните документи на Славия София също се вижда,че футболът в Пловдив тръгва от Ботев.Честита нова година на всички жълто-черни сърца и нека празнуваме един невероятен 100годишен юбилей тази година,първия в България.
Офлайн
Модератор, трий всички мнения, оспорващи 1912 г., има един куп други теми, в които можете да си лаете.
Тази година Ботев Пловдив и организираният български футбол ще празнуват един век, а всички онлайн герои могат да започват от сега да пикаят газ.
Офлайн
Чакаме ви в "А" група !
Офлайн
Е добре де толкова ли не разбрахте или аз пък не съм разбрал? Казаха , че на 12ти март ще има изложба с всичките документи и важни исторически предмети свързани с Ботев Пловдив .
Офлайн
Едновековен юбилей, а няма да сте в А група? Задавам въпрос: Нещастие или Справедливост е това?
Брато,нас боли ни хуя къде ще го посрещнем . Пак ще сме на стадиона и пак ще пеем за Ботев ! Както го направихме във В група,както го правим в момента в Б,а ако трябва ще го правим и догодина пак в Б,което ме съмнява . Празника няма да бъде помрачен,защото обичаме отбора си,а не групата,в която играе !
Офлайн
Опитаха се нас да ни изкарат цигани и яко го прокламираха, но никой не им се върза, сега почнаха с това, че те са кореняк пловдивчани, а ние неградски и сме на гости тук. Ако и на това не им повярват сигурно ще започнат да ни обвиняват, че сме извънземни.
Тази битка с билбордове, стикери и плакати показва такова безсилие и злоба, че няма накъде. Да бяха направили нещо подобно на тяхната ?5 годишнина, показахме им пиниза с билбордовете още преди 2 години. А и съм сигурен, че почти никой от нас нямаше да се трогне и да им напада билбордовете,но трябва да сте сигурни,че ще има и изненади и за вас .
Офлайн