Hooligans.bg
успешно завършения
Това е спорен момент
Офлайн
big trouble написа:успешно завършения
Това е спорен момент
ееее.... стига бе виж че горе-долу се справя с четмото и писмото...
Офлайн
ееее.... стига бе виж че горе-долу се справя с четмото и писмото...
Оф топик: ти по к`во съдиш за т`ва? по постовете на шльокавица или по тези, дето се състоят от ред емотиконки?
А за Дуче - щом всички го плюят (от клавиатурата, естествено), значи явно си върши "работата"
Офлайн
big trouble написа:ееее.... стига бе виж че горе-долу се справя с четмото и писмото...
Оф топик: ти по к`во съдиш за т`ва? по постовете на шльокавица или по тези, дето се състоят от ред емотиконки?
![]()
А за Дуче - щом всички го плюят (от клавиатурата, естествено), значи явно си върши "работата"
сигурно в училище са изучавали "основи на чатицата"
Офлайн
Дучето е и си остава най-добрият вариант за шеф на феновете и мисля че няма никакъв смисял от тая тема
Офлайн
къв шеф бе... фен клубовете ДГД... цска СОФИЯ!!!
Офлайн
Дучето е пич,но някои от наще хора не го искат много !
Офлайн
Мисля че няма какво да се говори за славянския вожд Митко маркса
Офлайн
Този шопар Дучето много го възхваляват чорбарите.
Не ми е ясно как ви хрумва че има ДАР СЛОВО
По принцип съм забелязъл че това липсва на всички сегашни шефове на фен клубове
НО неможе да се отрече че е много по гъст със ултрасите отколкото синия равин.
Пък и повече работа върши от него
Офлайн
Тая свиня твърдо против дуче мри ве свинио! :dqvol:
Офлайн
ахах ква е тая тема, изобщо има ли смисъл да обсъждаме човека който каза в ефир "И на турския господ ще се молим" ?!? http://vbox7.com/play:12c38594 !!!
Офлайн
ПИСАНЕТО НА КИРИЛИЦА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.АКО НЕСПАЗВАШ ПРАВИЛАТА ЩЕ ПОЛУЧИШ БАН
Офлайн
Абе какво пишат разни говедца в тая тема,тук е само за фенове на ЦСКА,говеждото мнение никой не го иска,а и те нямат право на мнение "за" или "против" председателя на НАШИЯТ фенклуб.Ходете си коментирайте равин Тепсиев.А моето мнение винаги е било твърдо "ЗА" защото е перфектен организатор какъвто няма нито една друга агитка в България.
Офлайн