Hooligans.bg
shibamsfine1914 написа:Хахахахаха евалата ,пичове
![]()
Не бях аз ,но ме разсмяхте . И все пак февруари месец ще сме повече от вас ,ще пеем по-силно и ще ви бием и на терена ! Живи и здрави и само ЛЕВСКИ
![]()
![]()
Херцаджия, сериозно ли мислиш че сектор "Баджанак" е сила още ? Черно-белите ви приятелки са още по в гъза от вас и дори купата не успя да ги излекува от чумата която падна на Лаута преди години. Откатко изгониха малцинствата, самите те станаха малцинствоА като стана дума 15.02 идва, немили неградски
а кои са сила бултрасите ли
как беше "дойдат 2те групи на говедата в града ти, ЗАКРИЯТ те" макар че вие си се покрихте, не дадохте шанс да ви закрием
Офлайн
![]()
Не бях аз ,но ме разсмяхте . И все пак февруари месец ще сме повече от вас ,ще пеем по-силно и ще ви бием и на терена ! Живи и здрави и само ЛЕВСКИ
![]()
![]()
Херцаджия, сериозно ли мислиш че сектор "Баджанак" е сила още ? Черно-белите ви приятелки са още по в гъза от вас и дори купата не успя да ги излекува от чумата която падна на Лаута преди години. Откатко изгониха малцинствата, самите те станаха малцинствоА като стана дума 15.02 идва, немили неградски
От кои села ще бъдете неградски ред и селски забавеления? Цял живот селяни ви са собствениците фенската маса потна аграри.
Офлайн
![]()
![]()
![]()
И какво като идва 15.02 бе кълвач? Отново ли искате да бъдете бити и унижавани по улиците?
Офлайн
Имав секс со сестра ми и така се роди вистински Македонец
Офлайн