Hooligans.bg
Ама то мач ли е имало някъде? Какво само се оплаквате и коментирате мнението не 1 човек? Нали на мача бе изваден трансперант какво мислим по въпроса, и че подкрепяме Наско. Ама то тук като четеш кви ли не глупави постове-как да не напишеш и такав глупост,която мохеби дори не мислиш...
И все пак-ЕБАХМЕ ЛОКО В ГЪЗА!
Офлайн
Тоя коментар за трамвая...еби му майката...бива бива главата да ти е навряна в гъза,ама да кажеш такова нещо!КУР за тебе ако мислиш така наистина,а за Наско само кураж и успех в лечението.И като стана въпрос,какво става с онази схема за смс-ите,ще стане ли?!
Офлайн
Качете снимки от мача в галерията.Има добри от спортала на Славия.
Офлайн
нние не сме путки и страхливци като буферите , НО ЩОМ ГИ ВЪРТЯТ ТЕЯ НОМЕРА ДА ВНИМАВАТ ДА НЕ СЕ ОЗОВАТ НА ПРЕСТРЕЛКА С НОЖОВЕ
Офлайн
защо не спазваш кодекса да не се споменават имена тук бе кретен
Офлайн
2 на 1 за нас КИТАЕЦО
ай х**** спри да се дръвчиш
Последна редакция от UltrasLoko (2008-12-03 16:00:53)
що да се дръвча оня дето му изтриха поста питаше за резултата от дубала
Офлайн
що да се дръвча оня дето му изтриха поста питаше за резултата от дубала
а тфа Китаецо не е ли дръв4ене !?
а чифут комплимент ли е?
Все пак стадиона ви се намира в евреиски квартал
евреите са ебати тъпаците първо ни нападат в гръп и после дигат тапет за насо е каете ми кви са тия мангалииии наречени евреиии
Офлайн
Получи се интересен мач.
Аз бях за Славия,но не виждах начин да спечелят този двубой,след като Локо(СФ) диктуваха играта отвсякъде.
Направи се изненадах,когато Исуса вкара.
Единственото,което не ми хареса бе празният стадион.Колкото и малко фенове да имате майна...тва си е градско дерби бахти.. вие не бяхте и двете агитки заедно повече от 200 човека...
Офлайн