Hooligans.bg
добре мърльо другия път и аз ще дойда с нож ама няма да го размахвам а ще те нашара по лицето и ще видим тогава кой ще реве
Офлайн
ее не извинявай че дори те погледнахме днес (bow) съжалявам още 1 път :/ ние не можем да се сравняваме с вас "ЖЕЛЕЗНИ БРИГАДИ" (bow)
Офлайн
еее недейте така,недейте да поствате такива "предизвикателни" заглавия... сега ще трябва да се напият,за да могат да превъзмогнат мъката по тежката загуба от "евреите" ... ама като се напиете внимавайте за трамвай ;)
Офлайн
еее недейте така,недейте да поствате такива "предизвикателни" заглавия... сега ще трябва да се напият,за да могат да превъзмогнат мъката по тежката загуба от "евреите" ... ама като се напиете внимавайте за трамвай ;)
ЕГА БАЩА ТИ МУ СЕ СЛУЧИ СЪЩОТО КАТО НА НАСО !!!!
ЕВРЕИ МИНЕТ ЕЙ ЕЙ
ee извинявай аз не мога да се бия срещу ножове :/ какво да направя не съм като Рилефа "нечовек от мускулна маса" :/
Офлайн
НЕМОГА ДА ПОВЯРВАМ ЧЕ СЕ ЕБАВАШ С ТАКОВА НЕЩО ПЕДЕРАСТ ГАДЕН ДА ИСЪХНЕШ ДАНО ВЕ МРЪСНИК ЕГА УМРЕШ ЧИСТО ЕВРЕЙСКА РАБОТА ПИЧКА ВИ ЛЕЛИНА
БАХТИ ГЛУПАКА ТРАМВАЯ ВИКА ТВА МОМЧЕ КОЕТО Е В БОЛНИЦАТА Е ПОВЕЧЕ МЪЖ ОТ ЦЯЛАТА ЖАЛКА ЗГАН КОЯТО ПРЕДСТАВЯТЕ ЦИГАНИ НАРКОМАНИ ДА ВИ ЕБА МАЙКАТА СИРЕНЯСАЛА
Офлайн
Е ЗА ТВА ВИ СЕ СМЕЯТ ВСИЧКИ НЕ ШОТ СТЕ КОЛКОТО КИБИЦИТЕ В КРЪЧМАТА (ТА И ПО-МАЛКО) ПРОСТО СТЕ ПОЛУЧОВЕЦИ
Офлайн
е тва вече беше простотия да не эабравяме че момчето е БЪЛГАРИН неэависимо от кой отбор е трябва да го подкрепим
Офлайн
е тва вече беше простотия да не эабравяме че момчето е БЪЛГАРИН неэависимо от кой отбор е трябва да го подкрепим
ИМЕННО САМО БЪЛГАРИН БИ РАЗБРАЛ СИТУАЦИЯТА, ТЕ НЕ СА БЪЛГАРИ ТЕ СА ШИБАНИ ЕВРЕИ СМЪРТ ЗА ЕВРЕИТЕ ДАНО ДА ИЗГНИЕТЕ
Последна редакция от zebra (2008-12-01 22:46:26)
Офлайн
А не беше ли простотия да вадите ножове и боксове или искате да има още жертви и хора да берат душа
Офлайн