Този уебсайт работи благодарение на показването на реклами на нашите посетители.
Моля, подкрепете ни като спрете Вашия Ad Blocker за този сайт.

Форум

 

#1 2015-08-21 06:32:46

BEROE_ULTRAS_1916
Потребител

Свобода за Борис Петров!

Може би всички сте запознати със случая с бития пенсионер в Борисова градина, в близост до кафето на ЦСКА. Може би и всички сте запознати как МВР си "свърши" работата.
Правя темата с цел да се пуска информация как върви случая и делото с Пурко, членовете на форума имат възможност и да дарят пари за адвокати и други нужди на човека покрай делото. Не забравяйте, че утре може да е някой от вас!

Който има каквато и да е по-вътрешна информация, нека я споделя тук.

http://big5.bg/pomnite-li-dyadoto-prebi … -dnes.html
Тази статия се появи след клипа с момиченцето продаващо гривни в борисовата, а парите дава на горкия си дядо. Клипът го има в статията.
https://www.facebook.com/10000019575510 … 639832084/  - разпространявайте го, че да го видят повече хора.

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hp … e=5641E7A6
Това е снимка на същото момиченце в Дружба, този път без лепенка, която тя уж никога не маха. Снимката е от 16 август, а клипът от 15ти.

Схема, която може би много от вас са виждали, експлоатацията на деца не е от днес, но в случая закона не удря там където трябва, а по абсолютно невинен човек!

Който желае, може да дари пари, които ще отидат по делото. За информация къде да се изпратят, пишете на лично. Пари събират и в сектора им, ако някой може да остави сметка тук ще е най-лесно за всички желаещи.


Бранникъ

Офлайн

 

#2 2015-08-21 06:36:52

BEROE_ULTRAS_1916
Потребител

Re: Свобода за Борис Петров!

Ники Горския:

Приятели, започваме поредната кампания за събиране на пари за националист, който е зад решетките. Тъй като наскоро арестуваха Пурко, то ние смятаме, че в момента той има нужда от средства, за да покрива адвокатските си услуги и затова парите, които ще съберем ще бъдат за него.
Всеки, който иска да подпомогне наш другар в трудност, нека пише, за да му дадем данни, на които може да преведе някой лев.
Датата до която събираме парите е 10 септември, а на 11 ще бъдат изпратени.
Свобода за Борис!

Който желае да дари пари и познава лично Горския, може да се свърже с него или да пише на лично."Национална Съпротива":

Съратници, събираме пари да подпомогнем Борис Петров ( Пурко) несправедливо обвинен и вкаран в следствения арест. Нека бъдем солидарни в този час с нашия съратник и го подпомогнем кой с каквото може.
https://www.facebook.com/pages/%D0%9D%D … 71?fref=nf


Бранникъ

Офлайн

 

#3 2015-08-21 12:04:04

Demolished & Hammered
Потребител

Re: Свобода за Борис Петров!

Който познава Пурето, знае че е една интересна и много чистосърдечна личност. В момента е в ареста, за "назидание". Най-големият шок за мен е, че съдийката казва: "Няма къде да се укриеш, няма опасност да извършиш ново престъпление, не си осъждан...НО те оставям в ареста, защото случая ти е ЕМБЛЕМАТИЧЕН.

Кой по закон определя случаите като емблематични и неемблематични. Къде го пише в закона кой какъв е? Значи в прав текст се признава, че медиите могат да ти се изсерат на главата, да направят случея ти ЕМБЛЕМАТИЧЕН и да си отлежиш. Няма виновен/невинен.

В прав текст обвинявам една плешива, болнава шизофреничка, казваща се Светла Енчева. Същият кирлив цирей пусна 1-та статия, с някакви кръв и чест скинари, които ядът деца по Борисова. После предполагам са спамили до всички възможни медии, които като папагали пейстнаха нейните простотии навсякъде. После пращат една друга медийна проститутка да вземе интервю от оня лъжец, като смешното е, че 2-та се познават много от преди това. Миролюба Бенатова няма какво да кажем повече за нея - тя е един безобразно евтин минет, а тия дни се оплака, че и пожелали да умре от СПИН във фейсбук, хахах! Като цяло, СПИН-а е болестта, която приляга най-много на тая евтина медийна курва. И ето така един случай става ЕМБЛЕМАТИЧЕН. Не, че на Пурко ще му накривят хуя в следствения. Той е мъжко момче и ще си излежи, но наистина и аз апелирам, който може да се бръкне за некой лев. Аз ще го направя, защото виждам себе си в тоя случай. И НАИСТИНА може да е всеки един от нас/вас. Вече всеки, който НЕ Е овца и има по-особено мнение е потенциален таргет.

Наскоро говорих с едно момче, което е стюард в отсрещния сектор и той ми каза, че преди време същото дете е просело пари и пред сектор Б на Герена преди някакъв мач. Били го изгонили. Това хлапе има какво да каже. Само, че няма кой да го попита.

И те така...остава да вярвам, че всичко се връща на тоя свят.

Последна редакция от Demolished & Hammered (2015-08-21 16:22:16)

Офлайн

 

#4 2015-08-24 21:13:58

BEROE_ULTRAS_1916
Потребител

Re: Свобода за Борис Петров!


Бранникъ

Офлайн

 

#5 2015-09-27 14:38:54

Kude_e_dunav_hool2
Потребител

Re: Свобода за Борис Петров!

НАШИЯТ БРАТ Е СВОБОДЕН! bira  bira  bira  bira  bira

Офлайн

 

#6 2015-09-27 17:08:02

BEROE_ULTRAS_1916
Потребител

Re: Свобода за Борис Петров!

Kude_e_dunav_hool2 написа:

НАШИЯТ БРАТ Е СВОБОДЕН! bira  bira  bira  bira  bira


Поздрави от Стара Загора!  ole


Бранникъ

Офлайн