Hooligans.bg
Еми незнам, кой е първенеца на България през 2004 и кой печели супер купата . А вие какво се хвалите колко пъти сте били Левски ? Това ли са ви най-големите постижения и с това ли се хвалите ? Ако си спомняте миналата година ги победихме с 1:2 на тяхен терен ! Ето сега почвам и аз да се хваля , че сме победили Левски
о победихме Цска с 4:1 о дай ся и с това ще се хваля ! ЖЪЛТУРИ ВЪН ОТ ТЕМАТА , НЯМА МЯСТО ЗА СЕЛЯНИ !
Последна редакция от anonimniq (2011-08-24 02:49:34)
Офлайн
Еми незнам, кой е първенеца на България през 2004 и кой печели супер купата . А вие какво се хвалите колко пъти сте били Левски ? Това ли са ви най-големите постижения и с това ли се хвалите ? Ако си спомняте миналата година ги победихме с 1:2 на тяхен терен ! Ето сега почвам и аз да се хваля , че сме победили Левски
![]()
![]()
![]()
о победихме Цска с 4:1 о дай ся и с това ще се хваля ! ЖЪЛТУРИ ВЪН ОТ ТЕМАТА , НЯМА МЯСТО ЗА СЕЛЯНИ !
Tи кво си се превъзбудил пак бе ? Клитора ли ти изсъхна ? Ти си пълна путка и ако бях на твое място щеше да ме е срам да пиша тука бе ... Вън от този форум,няма място за ЦИГАНИ !
Офлайн
anonimniq написа:Еми незнам, кой е първенеца на България през 2004 и кой печели супер купата . А вие какво се хвалите колко пъти сте били Левски ? Това ли са ви най-големите постижения и с това ли се хвалите ? Ако си спомняте миналата година ги победихме с 1:2 на тяхен терен ! Ето сега почвам и аз да се хваля , че сме победили Левски
![]()
![]()
![]()
Tи кво си се превъзбудил пак бе ? Клитора ли ти изсъхна ? Ти си пълна путка и ако бях на твое място щеше да ме е срам да пиша тука бе ... Вън от този форум,няма място за ЦИГАНИ !
Еми имам енергия след двучасовия маратон с майка ти под завивките ! Откъде пак крадеш интернет бедняко ? :Д Залягай над лекцийте зубърче !
Офлайн
Офлайн
http://www.youtube.com/watch?v=-IqDCE8S9v0
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
13 годишното дете нормално е да се радваш на толкова картинки. А относно клипчето какво общо има с темата ? А пък тва клипче го пускаш постоянно ? Да не ти е в любими ? Пък и може да лъскаш бастуна на него ? Отивай си играй мортал комбата стига си се занимавал с форума кюсе !
Офлайн
Несбъднатата мечта на футболист номер 1 на България Христо Стоичков:
http://www.youtube.com/watch?v=bO9SvkRUMFI
Офлайн