#31 2011-01-08 12:45:04

Карон
Потребител

Re: Бъдещето на България.. ?!

Пишете пълни глупости!Нямали сме бъдеще,загивали сме,дрън дрън...Абсолютно всеки народ си има върхове и спадове!Ние в момента се намираме в спад!Съвсем нормално е,когато една държава преминава от един строй към друг,и когато за 20 години на 50 км от границата й са водени три войни,да е в положение,като нашето!Най-големият ни проблем в момента не са нито мангалите,нито турчата,а самите Българи!!!Погледнете коментарите в този форум,в 90% от тях има фрапантни правописни грешки:"незнам,инЪче,еврейте...",всеки прави грешки,нормално е,но това просто преминава всякакви граници!И после мрънкате,че България загивала!Колко от вас са чели въобще разкази на Йовков,Елин Пелин,ами стихотворенията на Вазов и Ботев??Колко от вас си знаят историята,колко слушат Българска музика,за ходене на църква да питам ли?Аре моля...И с тая вездесъща раждаемост...Колко от вас правят планове да имат повече от 1-2 деца??Само някой да не почне да ми говори за стандарта на живот,детски помощи,финанси и тям подобни глупости,ще се гръмна!Ако искаш деца,почваш да ги правиш!плюс минус 100 лв на месец няма как да ти оправят живота,и преди да почнете да ръсите глупости,изгледайте това:http://www.dnes.bg/obshtestvo/2011/01/07/kak-se-gledat-13-deca-s-dobra-organizaciia.108083,play
Нека си ги кажем нещата такива,каквито са!Ние сме проблемът на България в момента!Мангалите ще достигнат едно критично ниво,може би 25-30% и тогава ще се разбягат по Европа,тъй като системата тук няма да може да ги издържа вече!Те никога не могат да бъдат мнозинство,дори не могат да са и близо до 50%!Правителствата на страни,като нашата никога не могат да бъдат в услуга на народа!Просто географското ни положение е такова,че западните империи не могат да го позволят това!Въпросът е,че с поведението си,българите въобще не спомагаме за подобряване на положението ни!Огледайте се само,на почит са тъпаците,селяндурите с голфове,сребърни ланци и анцузи адидас!Признайте си за вас си,колко от вас си мечтаят да имат за приятелка некоя 15 годишна перхидролена курва,с 3 кофи грим по лицето,две педи токове,2 номера по-малък размер клин,впит във вмирисаната й путка,и анална халка от 15 цола?

С митинги,поне мирни,също нищо няма да се промени!Политика въобще не се прави отдолу нагоре!Не казвам,че няма ефект,напротив,хубаво е да се покаже,че има хора,които обичат България,но почти винаги нещата свършват дотам!Нещото,което липсва тук е този чист,искрен национализъм!3/4 от хората,които се пишат националисти, отговарят точно на горенописания профил!Не може да си националист и да издигаш плакати "ицо и любо,ние сме с вас" по мачовете...Не може да си националист и да ходиш да топиш и РПУ-то хората,които искат промяна..Не става,така се дискредитира всичко!Обикновеният човек, като види един наркоман,вонящ на алкохол и трева,който парадира,че е родолюбец, и кво ще си помисли тоя човек?
Нещото,което трябва да се направи е една силна,сплотена организация,изчистена от всякакви наркомани,въпреки че очевидно са модел за подражание и изглеждат много страшно,която да се занимава с пропаганда!Плакати,митинги,граждански инициативи,като почистване на градинки,блокове,реки,планини,събиране на дарения за църкви,библиотеки,паметници,не само в България,но и в Македония,Украйна,Сърбия,Молдова...Знам,че не звучи особено "яко" и "свирепо",но по този начин се показва,че обичаш България и желаеш светло бъдеще за нея!А не като се напиеш,като свиня и изпочупиш спирките на градския транспорт!Естествено,още сме далеч от реализацията на подобна организация,тъй като представата за национализъм в България е доста изкривена!

И за финал: Бъдещето на България е там и я очаква!С или без вас(IN_CSKA_WE_TRUST)!


мадафака

Офлайн

 

#32 2011-01-08 12:53:53

prosto_ultras
Потребител

Re: Бъдещето на България.. ?!

Симеон написа:
spider написа:

А какви са исканията ?


Премахване на "закона за малцинствата" и закон за раждаемост до 1 дете ! Поне това са моите искания !


Точно това е и моето всеки ще може да каже това което иска Демокрация bira


Against modern football!!!!

Офлайн

 

#33 2011-01-08 12:58:04

Карон
Потребител

Re: Бъдещето на България.. ?!

prosto_ultras написа:
Симеон написа:
spider написа:

А какви са исканията ?


Премахване на "закона за малцинствата" и закон за раждаемост до 1 дете ! Поне това са моите искания !


Точно това е и моето всеки ще може да каже това което иска Демокрация bira


Чудесно,аз бих желал Мики Маус да е президент...Детски приказки,с раждаемост до едно дете,след 50 години верно ще изчезнем..


мадафака

Офлайн

 

#34 2011-01-08 12:59:42

Карфиол
Потребител

Re: Бъдещето на България.. ?!

на кратко НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА,и няма да има оправия в скоро време.

Офлайн

 

#35 2011-01-08 13:23:54

samonafta
Потребител

Re: Бъдещето на България.. ?!

Хора,едно ще ви кажа и искам да ме запомните много добре - стига сте се надъхвали да биете цигани,щото това нищо няма да промени,пак ще си ги има и пак ще са същата мързелива твар.Единственото свястно решение е да учите и да се пообразовате,само така България може да има някакво бъдеще.Вместо по цял ден да пишете псувни под снимките ходете редовно на даскало,учете,спортувайте и тн,завършете висше и така.Колкото по-умни и кадърни хора има в държавата толкова по- добре !

Офлайн

 

#36 2011-01-08 13:48:36

LLFC
Потребител

Re: Бъдещето на България.. ?!

Симеон написа:
spider написа:

А какви са исканията ?


Премахване на "закона за малцинствата" и закон за раждаемост до 1 дете ! Поне това са моите искания !


Братле, без да се обиждаш, втората част от твоите "искания" е едно от най-глупавите неща, които съм чел в тоя сайт. При и без това голямата демографска криза, в която сме в момента, това ни обрича на още по-скоропостижно заличаване. Знаеш, ли че в момента, ако приемем, че в България живеят 7 млн. души, от тях едва 3 млн. са в трудоспобна възраст. Останалите са в под- и в надтрудоспобна възраст. Особено много са тези в надтрудоспобна. Получава се, че едва 3 млн. работещи издържат 4 млн. неработещи. Знаеш ли, че в момента България е на последно място по този показател в ЕС- съотношение на работещите, които издържат неработещи? Те и заради това въвеждат пенсионната реформа.  Но повечето хора са профани, нямат си и елементарна представа от демография, и се противопоставят на реформата. Едно нормално семейство обикновено се състои от мъж и жена. Ако те имат само едно дете, след 18-20 години то ще влезе в трудоспобна възраст, а родителите му ще са излезли от нея и ще са влезли в надтрудоспобна. Т.е. един заменя двама. Средният слой на работещите още повече ще се свие. При това положение ще се срине и пенсионната система и системата за здравеопазване, които и без това и в момента не са в цветущо състояние. И това е без да се отчитат дори другите два демографски процеса- смъртност и миграции. Освен това, за нормалното възпроизводство на едно население е доказано, че е необходимо едно семейство да има по 2.1 деца/средно.
Това, което може да се направи е в друга посока. Съгласен съм с Карон за някои от нещата, които той е написал. Трябва да полагаме повече грижи за родината си. Не може да се отрече напълно и, че сегашните управляващи все пак полагат някакви усилия за подобряване на положението(например посочената пенсионна реформа). Трябва обаче да дойдат необременени от политика хора на власт и тогава евентуално може да се промени нещо. Но трябва да минат години и тези хора ще са от поколението след нас. Затова ми е и толкова тъжно, че  много от сегашните тийнейджъри са толкова неграмотни... Трябва да се направят много неща в публичната сфера:
-подобряване на здравната и образователна култура
-изваждане на "сивия" и "черния" бизнес на "светло" и т.н.
Но за тези неща усилия трябва да положим и ние самите, и то не малки, а не само да чакаме да ни дойде нещо Свише.

Последна редакция от LLFC (2011-01-08 13:50:47)

Офлайн

 

#37 2011-01-08 14:05:54

Симеон
Потребител

Re: Бъдещето на България.. ?!

НЕ ЗА БЪЛГАРИТЕ БЕ УМНИЦИ !


ВАРНА Е СИНЯ ... ЗАЩОТО ЛЕВСКИ ГО ИМА !!!

Офлайн

 

#38 2011-01-08 14:08:16

UBG
Потребител

Re: Бъдещето на България.. ?!

Ето част от моето мнение. Голяма част от българите, според мен, са страшно мързеливи. Да, мислят че разбират от всичко, знаят как да се справят с всичко, но когато дойде време за действие, винаги намират причина да се скатаят. Не говоря за биене на цигани, на всеки с малко повечко мозък в главата е ясно, че това нищо не оправя. На мнение съм, че докато не погледнем първо себе си, да видим грешките си, няма да се оправим и ако някой си мисли, че се е оправил, то той вероятно ще се е заблудил.
Честно казано, не мисля, че турците и циганите са ни такъв голям проблем, проблемът е, че позволяваме да ни мамят и да печелят на наш гръб. А ние какво правим? Стоим.
Държавата въобще не ти дава стимул да работиш, не може да бачкаш по 8-10 часа за някакви смешни пари, където в Европа се изкарват същите пари за 4-5 дена. Това е стресиращо, пропиват се, нервната им система се е*ава, но как да е, семейството създава деца. И какво виждаме в повечето случаи? Виждаме, че крушата не пада по-далеч от дървото. Детето заприличва на родителите си, пропушва на 11 годишна възраст, ходи горделиво с пусната музика на гсм-а и цигара в устата. Отсъства от училище когато поиска, а в редките случаи, когато влиза в час, се държи неприлично, псува, пречи за провеждането на часа и счита всичко това за нещо, което му вдига репутацията. Детето пораства, става достатъчно голям човек, за да работи, но той не знае да работи, не е свикнал, прост е, шефа му си играе както си знае с него и тн и тн. Има и изключения, разбира се, но проблемите са много. Не са един и два. За голяма част на управляващите им трябва точно такава маса народ. На тях не им трябват умни и мислещи граждани, които да им пречат, на тях им трябва прост народ, който да управляват, и който да работи за тях.
Свалете си псевдо-нацистките очила и погледнете с истинските си очи. Пресен пример - две коли се засекли, скарали се и единия гърми другия. Другия, таксиметровия шофьор с над 60 прегрешения на правилника за движения по пътищата, но все пак действащ "шофьор"..
Искам да кажа и друго. Аз също съм минал през скинарщините, псевдо нацистките прояви и тн, но не защото съм се кефил на батковците, а защото търсих начин да бъда полезен, исках да се боря за една хубава идея. Мина време, все още съм много млад, но съм сравнително пораснал, какво да ви кажа... срам ме е в какво съм "вярвал", какво съм правил и тн. И като видя сегашните какви са... по цял ден се наливат с бира, много от тях боцкат разни глупости в кръвта си, страшно неграмотни, събират се за някой и друг концерт, викат си там ой, ой, ой, и мислят, че всички проблеми в света се дължат на евреи, турци и цигани.  shok
Моля ви, не ме бийте много, знам, че мнението ми няма да се хареса на много от вас.
И щях да забравя, сега след като съм видял доста неща, не достатъчно разбира се, хванах друг път. За мен, тук оправия няма. Дано греша, но в днешно време аз се нуждая от пари и реализация, а днешната държава България, не може да ми даде това. Затова и живея извън България. Идея нямате каква разлика има между българите в България и българите от останалите европейски държави. В момента съм тук, за известно време, но като видя хората и всичко останало, честно ви казвам, максимално откровен съм с вас, нямам търпение да дойде края на месеца и да си хващам самолета, а пък ако ще и предател ме наричайте.

Офлайн

 

#39 2011-01-08 14:16:56

samonafta
Потребител

Re: Бъдещето на България.. ?!

Пич,за много от нещата,които каза си прав,но ако всеки тръгне нанякъде то наистина оправия няма да има.Трябва да се борим каквото и да значи това ! Ако един човек има нормално образование и е достатъчно умен и работлив не виждам,защо да не получава и нормална заплата.Естествено няма да е такава,като тези в западна Европа,но какво да се прави.

Последна редакция от samonafta (2011-01-08 14:18:06)

Офлайн

 

#40 2011-01-08 14:37:32

spider
Потребител

Re: Бъдещето на България.. ?!

Съгласен съм с DB освен това с реализирането в друга държава. Човек стига да е упорит навсякъде ще преуспее.  bira

Офлайн

 

#41 2011-01-08 14:38:13

Карон
Потребител

Re: Бъдещето на България.. ?!

DB написа:

Моля ви, не ме бийте много, знам, че мнението ми няма да се хареса на много от вас.
И щях да забравя, сега след като съм видял доста неща, не достатъчно разбира се, хванах друг път. За мен, тук оправия няма. Дано греша, но в днешно време аз се нуждая от пари и реализация, а днешната държава България, не може да ми даде това. Затова и живея извън България. Идея нямате каква разлика има между българите в България и българите от останалите европейски държави. В момента съм тук, за известно време, но като видя хората и всичко останало, честно ви казвам, максимално откровен съм с вас, нямам търпение да дойде края на месеца и да си хващам самолета, а пък ако ще и предател ме наричайте.


Тука оправия няма,защото всеки смята,че няма оправия и е вдигнал ръце от всичко!Имам доста голяма идея какви са приликите и разликите между българите тук и в чужбина!Живял съм доста години отвъд граница и съм ставал свидетел на отвратителни неща!Хората ВЪОБЩЕ не учат децата си на Български,по събирания,купони и тн се говори съответния език,въпреки че всичките са българи..ти си знаеш,всеки сам си решава!


мадафака

Офлайн

 

#42 2011-01-08 15:06:57

Само_ Левски
Потребител

Re: Бъдещето на България.. ?!

Карон написа:

Пишете пълни глупости!Нямали сме бъдеще,загивали сме,дрън дрън...Абсолютно всеки народ си има върхове и спадове!Ние в момента се намираме в спад!Съвсем нормално е,когато една държава преминава от един строй към друг,и когато за 20 години на 50 км от границата й са водени три войни,да е в положение,като нашето!Най-големият ни проблем в момента не са нито мангалите,нито турчата,а самите Българи!!!Погледнете коментарите в този форум,в 90% от тях има фрапантни правописни грешки:"незнам,инЪче,еврейте...",всеки прави грешки,нормално е,но това просто преминава всякакви граници!И после мрънкате,че България загивала!Колко от вас са чели въобще разкази на Йовков,Елин Пелин,ами стихотворенията на Вазов и Ботев??Колко от вас си знаят историята,колко слушат Българска музика,за ходене на църква да питам ли?Аре моля...И с тая вездесъща раждаемост...Колко от вас правят планове да имат повече от 1-2 деца??Само някой да не почне да ми говори за стандарта на живот,детски помощи,финанси и тям подобни глупости,ще се гръмна!Ако искаш деца,почваш да ги правиш!плюс минус 100 лв на месец няма как да ти оправят живота,и преди да почнете да ръсите глупости,изгледайте това:http://www.dnes.bg/obshtestvo/2011/01/07/kak-se-gledat-13-deca-s-dobra-organizaciia.108083,play
Нека си ги кажем нещата такива,каквито са!Ние сме проблемът на България в момента!Мангалите ще достигнат едно критично ниво,може би 25-30% и тогава ще се разбягат по Европа,тъй като системата тук няма да може да ги издържа вече!Те никога не могат да бъдат мнозинство,дори не могат да са и близо до 50%!Правителствата на страни,като нашата никога не могат да бъдат в услуга на народа!Просто географското ни положение е такова,че западните империи не могат да го позволят това!Въпросът е,че с поведението си,българите въобще не спомагаме за подобряване на положението ни!Огледайте се само,на почит са тъпаците,селяндурите с голфове,сребърни ланци и анцузи адидас!Признайте си за вас си,колко от вас си мечтаят да имат за приятелка некоя 15 годишна перхидролена курва,с 3 кофи грим по лицето,две педи токове,2 номера по-малък размер клин,впит във вмирисаната й путка,и анална халка от 15 цола?

С митинги,поне мирни,също нищо няма да се промени!Политика въобще не се прави отдолу нагоре!Не казвам,че няма ефект,напротив,хубаво е да се покаже,че има хора,които обичат България,но почти винаги нещата свършват дотам!Нещото,което липсва тук е този чист,искрен национализъм!3/4 от хората,които се пишат националисти, отговарят точно на горенописания профил!Не може да си националист и да издигаш плакати "ицо и любо,ние сме с вас" по мачовете...Не може да си националист и да ходиш да топиш и РПУ-то хората,които искат промяна..Не става,така се дискредитира всичко!Обикновеният човек, като види един наркоман,вонящ на алкохол и трева,който парадира,че е родолюбец, и кво ще си помисли тоя човек?
Нещото,което трябва да се направи е една силна,сплотена организация,изчистена от всякакви наркомани,въпреки че очевидно са модел за подражание и изглеждат много страшно,която да се занимава с пропаганда!Плакати,митинги,граждански инициативи,като почистване на градинки,блокове,реки,планини,събиране на дарения за църкви,библиотеки,паметници,не само в България,но и в Македония,Украйна,Сърбия,Молдова...Знам,че не звучи особено "яко" и "свирепо",но по този начин се показва,че обичаш България и желаеш светло бъдеще за нея!А не като се напиеш,като свиня и изпочупиш спирките на градския транспорт!Естествено,още сме далеч от реализацията на подобна организация,тъй като представата за национализъм в България е доста изкривена!

И за финал: Бъдещето на България е там и я очаква!С или без вас(IN_CSKA_WE_TRUST)!


Искам само да те допълня за така наречените "националисти"в тоя форум.Мислех да го напиша в темата "Музика" ,но се отказах,мислех ,че няма никакъв смисъл и доста хора ще ме разберат погрешно.Защо след като толкова много хора се пишат националисти и патриоти  не видях някой да качи българска народна песен?Всякакви други бълвочи качват ,но не и някоя народна Българска песен.Не исках да го пиша ,защото сега лошите хулигани и  националисти ще ме помислят за чалгар.Не ,аз почти не слушам музика , с редки изключения когато сме в компания да слушам народни песни,но това няма никакво значение.Темата е друга,но мисля ,че това подсказва какви пародийни образи се подвизават тук.

Последна редакция от Само_ Левски (2011-01-08 15:08:31)


Не искам аз други да обичам,не искам аз чорбарската любов,сърцето си на Левски аз обричам и пазя го изпълнено с любов ....... .....

Офлайн

 

#43 2011-01-08 19:44:13

Алекс
Потребител

Re: Бъдещето на България.. ?!

С гласуване не става по демократичен път не става.Ако се вдигне народа веднага го размазват ушатите не става.Ако се прибегне до оръжие и прочие действия пак не става. Първо нямаме армия .Второ страхливи сме.А и ако по някаква случайност стане нещо такова.НАТО ще ни размаже видяхте какво стана със Сърбия.Така че колкото и да се биете в гърдите колко сте щели да трепете цигани турци и прочие.Няма смисъл.Просто ще си умрем мишоци.То дори и някои да отиде да се взриви в НС.Напразно защото нищо няма се промени.
Това е надявам се да ни шибне метеор и земята да се изчисти от хората.
А бъдещето е ясно.Нищо ново все по зле.
Относно за Националсоциализма. И скинарите.Много мозъци са промити.За жалост..На повечето така наречени скинове.Дори от големи организации.Холокост не е имало.А някои вярват че са избили 6 000 000 еврей.И тези въпросни хора викат всички в аушвици прочие. Просто е объркано всичко.Някои си мислят че като вдигнат ръката се мислят за страшни и хвалят НС идеологията.НО всъщност те са срам за НС.И още нещо попринцип.Тези които пушат и пият. С какво се различават от черните резаците ? Като им правят оборот. И се тровят ?

Само един начин има за оправия и България да тръгне нагоре.Когато в някои голяма сила дойде на власт истинско крайно дясно правителство и пак с благословията на братска Русия.Да успеем !

Последна редакция от Алекс (2011-01-08 20:06:31)


632 , 681 , 1876 , 1878
Никога не забравяй , че си Българин !

http://prikachi.com/images/174/5708174n.jpg

Офлайн

 

#44 2011-01-10 15:02:28

Spahsmaikati
Потребител

Re: Бъдещето на България.. ?!

Духовните ценности са най-важни,за мен.

Ако начело на държавата застанат патриоти,които притежават тези ценности и ги наложат сред обществото,като лека-полека изкоренят робската му психика,а след това(когато народа си върне Свободата) да се започне управлението на експертно надпартиино правителство.Тази идея не е моя,но я много добре измислена и е използвана в нашата история при кризисни ситуации - изпробвана е и действа!

Подобно управление ще рече държавата да се ръководи от самия народ.Но не комунизъм или капитализъм(които са точно на обратно),ами от експерти сред населението,които свободно да изказват мнение и да заемат високи постове в държавата.А успеха на един човек да не се определя от образование,мангизи,красота ами от това,колко е можещ!Левски е казал,че на България не и трябват заслужили,а талантливи и можещи лидери!

Та всеки човек ще има право на глас,но експертите ще отсяват градивните,от неградивните(респективно деградивните) мнения!Това е,по-точно,модифицирано експерно надпартиино управление основано не на парите,които ни завличат във смъртоносен водовъртеж,а на духовните ценности,които са много по-здрави и дори физическата смърт не би могла да ги усмири!Именно на такава основа са оцелели българите през хилядолетията,но постепенно за я изгубили и са се разединили.Но както каза един потребител това е временно,има спадове и възходи,а ние сме щастливци,защото преживяване края на най-големия спад,който ще отсее достойните от недостойните за най-големия ни Възход някога!!!


Но понеже психиката ни е доста робска и ние се примиряване със всичко(има разлика между Смирение и Примирение) и търпим да ни вкарват отзад,отпред,отстрани и отвсякъде какви ли не развалени манджи....би било по-добре ако начело на страната се изкачи партия,която милее за България и разбира Духовните ценности и не ги свързва със сектанство,нито със изопаченото,от Църквата,Божие учение!А след това да се води прозрачна,за народа,политика и с помощта на медии и изкуство да се върне Свободата вътре в Нас,което ще доведе до невероятен подем във великата България - ще си върнем Македония,Беломорската Тракия,Западните поркрайнини и ще установим граница с Румъния ИЗЦЯЛО по Дунава!

Това звучи доста идеалистично,мечтателно и нереално,но нима Велики Българи(чиито имена не искам да споменавам,за да не ги обидя) не са мислили така - Нереално!?

Иначе,най-добре,да си нарежем вените,да вземем една бира в ръка и да чакаме!
bira

Последна редакция от Spahsmaikati (2011-01-10 15:05:18)


Никога не прекъсвай врага си...когато греши!
http://rabeno.blog.bg/ ВЪЗРАЖДАНЕ!!!

Офлайн

 

#45 2011-01-10 15:35:42

Belus
Потребител

Re: Бъдещето на България.. ?!

Проблемите ни в момента са много по дълбоки .. най-големия ни проблем не са рязъните или печките ... най големия проблем в момента е в нас самите .. не говоря за хората в site-a а като цяло .. докато още има хора на който след като кажеш че се гордееш че си българин, че обичаш България и тнт . ти казват че си "странен" каква промяна искате да има ? и процента на такива хора е плашещо голям .. как искате да се гордеят и да имат нашите инт и искания след като не знаят всъщност какво се случва ?! народа в момента е сляпо стадо , което много трудно ще прогледне .. вижте само  подрастващите каво бъдеще искате да имаме ? с дребнав и деградирал поп фолк живот ? така не се прави революция или промяна ... за такова нещо трябва броя на съмишлениците ни да много по голям .. ще спомена 14 пред парламента видя се колко такива има ...  това е жалката истина

Офлайн