Hooligans.bg
Модернизацията на стадион „Локомотив” и обособяването на място за агитката открои необходимост да се именува новият сектор. Традицията сочи, че по световните стадиони секторите носят имена, свързани с географското положение или с историята на съответния клуб (населено място).
Оттук изборът на име за новия сектор на стадион „Локомотив” бе очевиден. Повече, той бе и единствено справедливият – а в известен смисъл и най-„наболял”.
Именно за това избрахме и Трибуна Бесика за име на новия сектор, който ще бъде построен на нашия стадион и на мястото, от където най-запалените фенове на Локомотив ще наблюдават срещите на любимия отбор. Емблемата на Трибуна Бесика вече гордо седи и на картите, които може да закупи всеки за достъп до този сектор.
За повече информация по темата - http://www.loko-pd.com/
Офлайн
През последния полусезон Локо Пловдив направиха най-силните гостувания поне според мен.Тва модернизиране ще направи агитката още по-силна и най-хубавото е ,че Lauta Hools се завръщат ,мисля че изтекоха тия наказания вече...
Офлайн
Хубава новина за феновете на Локо.
Харесва ми емблемата на сектора
Офлайн
През последния полусезон Локо Пловдив направиха най-силните гостувания поне според мен.Тва модернизиране ще направи агитката още по-силна и най-хубавото е ,че Lauta Hools се завръщат ,мисля че изтекоха тия наказания вече...
Не само L.H. Всички наказания изтекоха. Сега първия кръг мощно ще взривим Севлиево
Офлайн
браво !!! дано всички български стадиони заприличат поне малко на европейските..
Офлайн
Честито на всички и нека всички заедно да си пожелаем Локо да посрещне ''Европа'' на Трибуна Бесика.
Офлайн
Много добро име сте избрали , дано да сте единни , а не като столичните ни две "трибуни"
Офлайн
Айде напред към Севлиево на 7 ще полудяваме на Бесика
Офлайн
Много добро име сте избрали , дано да сте единни , а не като столичните ни две "трибуни"
Беройции ... КОГА ЩЕ СПРЕТЕ ДА ПЕЕТЕ НАШИ ПЕСНИ ? ...
ИЛИ о б.зара един единствен не е от Оо БОТЕВ ПЛОВДИВ ЕДИН ЕДИНСТВЕН Е НА СВЕТА ... ?
Офлайн
бреей не знаех,че тая песен вие сте я измислили..сигурно гърците и сърбите копират от вас а
Офлайн
"по-древни ни сме от Рим"-трибуна Бесика-тея тотално изтрещяха
Офлайн
нвкеи Тракийски библии пак се хвърлихте в тъч
Офлайн
бреей не знаех,че тая песен вие сте я измислили..сигурно гърците и сърбите копират от вас а
![]()
![]()
...а вие от нас...
Офлайн