Hooligans.bg
mR.KZL написа:LSFC_1914 написа:Призовавам всички фенове на Левски да дойдат на мача с Черно Море на 21.11.2009 В Сектор Б за да подкрепят Любимият Отбор !!!
![]()
Само му вижте аватара на това смешно говедо![]()
После ние копираме
![]()
![]()
![]()
Леле вие ще ме убиете от смех некой ден
![]()
![]()
Смях...Взели са ти аватара и говорим за копиране... докъде я докарахме.
На следващия мач излез с плакат, че говедата копират, защото в хулиганс са ти копирали аватара...
![]()
![]()
Е много ясно ти кво искаш...
Крадци
Офлайн
LSFC_1914 написа:Призовавам всички фенове на Левски да дойдат на мача с Черно Море на 21.11.2009 В Сектор Б за да подкрепят Любимият Отбор !!!
![]()
После ние копираме
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ти си доста уникално момче,ника ти е Кур за Левски,а отдолу пише Един е Левски,Васил Левски еми нещо май не се връзва ?!
Офлайн
Според мен решете спора за тая картинка със морски шах или бесеница,че този сайт е твърде тесен да побере 2ма потребителя с еднакъв аватар!
Офлайн
Червеният, ти да не си главен администратор в wankers.fr че да имаш авторски права над аватара? Ставате банални..
Офлайн
Абе момчета как е постата
айде горе на Витоша да погледаме София
Последна редакция от MLADOSTULTRAS (2009-11-17 01:43:48)
Офлайн
mR.KZL написа:LSFC_1914 написа:Призовавам всички фенове на Левски да дойдат на мача с Черно Море на 21.11.2009 В Сектор Б за да подкрепят Любимият Отбор !!!
![]()
После ние копираме
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ти си доста уникално момче,ника ти е Кур за Левски,а отдолу пише Един е Левски,Васил Левски еми нещо май не се връзва ?!
Ника ми е КЗЛ = KУР ЗА ЛЕФСКИ ... Не че не се връзва , на теб не ти изнася да се връзва !
Офлайн
Червеният, ти да не си главен администратор в wankers.fr че да имаш авторски права над аватара? Ставате банални..
Извинявай ако има нещо .... ;(
Офлайн
Имам едно въпросче ако крайни фенове срещнат на улицата Момиче или Дете с шал на ЦСКА как ще реагирате ??? Аз съм на 15 и ако попадна на такива лумпени като от София запад как бихте реагирали
Офлайн
Стегни са бе пич,като те е страх няма да носиш шал или фланелка.Който го е страх от мечки не ходи в гората...Неможе да ви е страх и да се правите на ултраси и хулигани и т.н...
Утре всички на стадиона, за да подкрепиме шампиона !
Офлайн
ЛЕВСКИ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ !
OSVEN TOVA ULTRA LAZIO I CHELSI,ULTRA APOEL I ULTRA BE6IKTA6
Офлайн
ULTRA LEVSKI & PAOK написа:ЛЕВСКИ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ !
![]()
OSVEN TOVA ULTRA LAZIO I CHELSI,ULTRA APOEL I ULTRA BE6IKTA6
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
На всяка тема ли сереш бе, прасе малко? Хайде научи се да пишеш на български турче.
Последна редакция от Само Левски (2010-02-13 13:16:09)
Офлайн
http://www.youtube.com/user/sectorbvide … 9982E7E1AE
МОЩНО НОВИТЕ ПЕСНИ В ЛОВЕЧ!
Офлайн
Всички мощно в Ловеч
Офлайн