Hooligans.bg
За Казармата
Там може да се научиш на ред и дисциплина а понякога и на оцеляване.
Остават ти и приятели за цял живот .Абе който е ходил знае
Няма държава в ЕС която да е без казарма...държава без казарма не е държава за мен.
Там се изгражда характер и се научаваш на дисциплина и на много полезни работи които примерно ти изброи ... но тук сега няма как да стане в България.
Нямаме бази като хората а и тия дето останаха уж да ни обучават са повечето утайки в обществото бандити и боклуци ...
Но като цяло ЗА !
Офлайн
bsfc_fen написа:IN_CSKA_WE_TRUST написа:За всички тъпаци които няма какво да правят и им се ходи в казарма
Идиоти, армията вече е професионална - преспокойно може да се запишете и да се правите на герои. Ходете в Ирак, Афганистан, ---- нека ви шибат себеподобни , но не отричайте правото на нормалните като нас да се отървем от тази простотия .
ОК?
тапак ..
его бе - убавец мамин - пише се тЪпак.но нема значение - това, че не можеш да пишеш може само да те радва - значи ставаш за военните. и пак припомням - ама изобщо не искам да ви отказвам от вашите начинания и мечти. ставаш за професионален войник. честито.
HOOLIGANS.BG - Форум
ПИСАНЕТО НА КИРИЛИЦА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!
Офлайн
Какъв ред и дисциплина бе?! Я, се осъзнайте. Ставаш в 4 миеш чинии, белиш картофи, бъхташ като роб. Събират те на едно място с най-големите отрепки, на които всяка втора дума се повтаря. Казармата е пълна пародия. Радвайте се, че не сме набор и не са ни викнали.
Офлайн
И да искате и да не искате казарма в днешно време не може да има . Ако повешето от вас не знаят казарма няма , защото армията и държавата ни нямат пари , а тези войници трябва да ядът , трябват им дрехи и други консумативи , а при сегашното положение няма смисъл от наборни войници. И се радвайте , че вече няма , защото не ми се мисли тези лекета , които растът в момента как щяха да я изкарат .
Офлайн
Какъв ред и дисциплина бе?! Я, се осъзнайте. Ставаш в 4 миеш чинии, белиш картофи, бъхташ като роб. Събират те на едно място с най-големите отрепки, на които всяка втора дума се повтаря. Казармата е пълна пародия. Радвайте се, че не сме набор и не са ни викнали.
Офлайн
Братя говорим за едно и също ... казарма е нямало и няма да има скоро както сме в това положение ... казарма е имало преди 90г. сиреч да сме по-точни кога нашите бащи са били там тогава е имало истинска казарма ...
Това знам от моя баща поне това което сме връзвали като разговор за казармата..
Офлайн
Ами незнам... И за и против съм.... има си своите минуси и плюсове...
Офлайн
влизам, крещя ''кур за литекс'', излизам
Офлайн
Твърдо съм ЗА връщане на казармите!Там се учиш на ред и дисциплина!Майка ми като бях малък ми казваше-мъж,който не е бил в казармата не е мъж и жена,която не е раждала не е жена!
Офлайн
Твърдо съм ЗА връщане на казармите!Там се учиш на ред и дисциплина!Майка ми като бях малък ми казваше-мъж,който не е бил в казармата не е мъж и жена,която не е раждала не е жена!
Абе майката си е ебало,ейй
Офлайн