Hooligans.bg - logo

HOOLIGANS.BG - Форум

ПИСАНЕТО НА КИРИЛИЦА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!

Не сте регистрирани.

#61 2010-03-08 19:37:41

koko1912
Потребител
Регистриран: 2009-03-01
Публикации: 149

Re: Гошо Челсито

311 ти много ни мразиш нали?много ли те боли че сме по от вас във всяко отношение?няма да ни стигнете разбери..няма приятелко.що се отнася за тези прословути пари да наистина са взети от някои хора е и питам аз?вие когато пътувахте до варна и обратно за 4 лева някой пита ли ви от къде толкова ефтино излезна тази екскурзия ... а да бе само тя.ако бобъра не се бе изцепил в медиите за тази случка нямаше от къде да знаете кво е станало... това че узунов не се е изцепил че ви поемаха разходите по екскурзии и хореографии не значи че сте си ги плащали разбра ли циганино а ?

Офлайн

#62 2010-03-08 19:40:15

koko1912
Потребител
Регистриран: 2009-03-01
Публикации: 149

311 аз знам ква ви е болката онзи надпис сбогом курви нали курвичке ?

Офлайн

#63 2010-03-09 09:43:31

311
Потребител
Регистриран: 2009-06-23
Публикации: 934

10 ГОДИНИ ПЛАТЕНИ ФЕНОВЕ!!!

Защо да ви мразя, вас човек може само да ви съжалява.....

Локомотив Пловдив
Трибуна БЕСИКА

Офлайн

#64 2010-03-09 10:03:55

Гявола
Потребител
Регистриран: 2009-04-24
Публикации: 36

тупани придържайте се към темата не ме занимавайте с тези глупости
има и други теми  където да ги обсъждате писна ми от спам  !!!

В СЕКТОР " Г " СМЕ РОДЕНИ ЗА ЦСКА ЩЕ УМРЕМ

Офлайн

#65 2010-03-10 00:08:32

kriviq
Потребител
От: Bulgaria,Sofia,Plovdiv
Регистриран: 2009-01-30
Публикации: 457

311 написа:

пак ли ти бе наркоман  smqh ти не се ли изчерпа с темата дали сме най-стари като остана с кур в устата ? айде да не почвам аз с едно изказване на покойния жоро илиев който казваше - тази публика заслужава заплата ...

Офлайн

#66 2010-03-10 13:24:16

311
Потребител

kriviq написа:

311 написа:

пак ли ти бе наркоман  smqh ти не се ли изчерпа с темата дали сме най-стари като остана с кур в устата ? айде да не почвам аз с едно изказване на покойния жоро илиев който казваше - тази публика заслужава заплата ...

Крив, кура е в вашите устенца, щото никой не обясни защо на практика не съществувате до 1919г.!!!! А това, че сте ПЛАТЕНИ ФЕНОВЕ, тъпако не го казвам аз, а един от най известните в Пловдивските среди фен на Ботев Пловдив - ЛЮБОМИР МИНЧЕВ!!!

А сега, за да не се правиш и ти на сляп, прочети тая статия:

Това е Ботев, друг няма. Оплаквачите да млъкнат!
Любомир МИНЧЕВ, 01 Март 2010; 15:17

Последните три дни чух толкова много вайкане около Ботев, че се запитах къде са се крили тези безброй оплаквачи, та не съм ги забелязал през годините. Вероятно са били около мен, но те тогава прекарваха времето си на колене и не са привлекли вниманието ми. Но аз бях в центъра на тяхното внимание  -  така, както са коленичили. И никога не изпитаха срам. Не се срамуват и сега, когато се вайкат за Ботев.

На сесията в четвъртък беше прочетена една декларация, в която имаше много красиви фрази. Дори исках да се затичам към залата и да я подкрепя лично. После се сетих, че годината не е 2002-2003 или 2004-а, а вече е 2010-та. Този факт уби ентусиазма ми, който имах в ония години. Ето една красива фраза:"Ние казахме „не" на бавното и мъчително убийство на нашия любим клуб Ботев! Ние повече няма да позволим да обругават нашата градска гордост и чест! Пътят пред нас е само един  -  без Димитър Христолов! Призоваваме ви с цялата палитра от властови ресурси, които имате, да се възпротивите на унижението, което търпим! Ние няма да отстъпим!"

Драматизмът на това кърваво писмо ни отвежда назад във времето, когато оплаквачите бяха на колене и не се срамуваха от тази поза. Напротив, те гордо развяваха някакви байраци, без да им мине през акъла, че са коленичили и така могат да развяват само бели кърпички. Докато ги развяваха, се изнизаха 2, 3, 5, 10 години. Сега те оплакват Ботев, представяте ли си! Ако тази декларация беше прочетена през 2003 година например, тя щеше да е революционна по своята същност. Сега е една нелепица, която има стойност, ако това е опелото на Ботев. Тези страхливци през годините имат куража точно за това  -  за едно прекрасно опело на Ботев. През 2001 година Христолов по-различен ли беше? А през 2002, 2003 година! Въпросът ми не е само към авторите на декларацията. Тези момчета сигурно много ги боли от разгрома на любимия им клуб. Но те пропуснаха да платят цената на болката, когато му беше времето. Сега могат да участват само в едно опело, и нищо друго.

И пред кого, по дяволите, я четете тази декларация! Пред тези, които построиха стадионите и залите на Пловдив ли? Ако сте унизени от разгрома на Ботев, доста по-унизително е да търсите съдействие точно от тях. Какво ще им обещаете срещу тяхната помощ? И вие ли ще раздавате комисиони, изграждайки новия Ботев? Нали старият за това си отиде. Разбирам, че голяма част от общинските съветници са подкрепили декларацията на запалянковците. Това е нахалство, разбира се!

Ето една друга декларация от 3 юни 2005 година.

„По повод присъствието на фенове на последната пресконференция в ресторант „Българи"поясняваме, че не е променена негативната позиция на феновете спрямо повечето от действията на Димитър Христолов. Временното примирие, което беше сключено под давлението на Ясен Петров и Костадин Костадинов, изтече с последния съдийски сигнал на мача с Бобов дол. Напомняме на клубното ръководство, че не са издължени голяма част от договорените суми за организиране на екскурзии и други фенски мероприятия. Нови договорки между фенове и ръководство ще бъдат възможни след приключване на финансовите въпроси с клуба."

НЕ СТЕ ПЛАТЕНИ ФЕНОВЕ А???? ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ВИ РАЗБЕРЕ!!!

Локомотив Пловдив
Трибуна БЕСИКА

Офлайн

#67 2010-03-10 13:46:27

Само Левски
Потребител
Регистриран: 2009-12-17
Публикации: 186

Кой ще бъде от Левски,някой може ли да каже?

Не искам аз други да обичам,не искам аз чорбарската любов,сърцето си на Левски аз обричам и пазя го изпълнено с любов....

Офлайн

#68 2010-03-10 21:22:23

ultra_blue1914
Потребител
Регистриран: 2009-09-16
Публикации: 92

Само Левски написа:

Кой ще бъде от Левски,някой може ли да каже?

според мен пешо перника smqh

Последна редакция от ultra_blue1914 (2010-03-10 21:22:47)

Левски това е България

Офлайн

#69 2010-03-10 21:43:39

JALT
Потребител
Регистриран: 2009-10-19
Публикации: 64

311 написа:

74 ГОДИНИНИ РАЗРАСТВАНЕ НА СБИРЩИНА ОТ ЦИГАНИ,ТУРЦИ,ЛЕПИЛАРИ И НАРКОМАНИ... guz  guz  guz

ЗА ВИНАГИ В СЪРЦЕТО МИ!!!    http://www.youtube.com/watch?v=ACZ1vTbb1oA (New Window)

Офлайн

#70 2010-03-10 22:37:38

1912plovdiv
Потребител
Регистриран: 2009-09-18
Публикации: 191

311 написа:

Дори и Бил Гейтс да ги купи – пак са си същите ПОЗОРНИЦИ !!...... Кланят се на мъртви наркомани , анадолски турци и чалга дебили ...размахват някакви некролози върху бели найлони  ....те нямат свои песни, а през цялото време  крякат  само и единствено срещу Гордостта на Пловдив... по стара циганска традиция не си гледат смрадливото бунище , а ровят по казаните на чуждите отбори и типично по цигански откраднаха титлата на град Кюстендил....БУХАХАХАХАХ .... няма други такива КОМПЛЕКСИРАНИ и ниски селяндури в цяла България ... затова навсякъде ги гаврят и унижават  !! СРАААММММ !!!! ..... ЗАПОМНИ ЖАЛЪК ПОЛУЧОВЕКО: Пловдивчани пеят единствено и само за любовта на пловдив – Ботев 1912 , а не срещо другите отбори ; на знамето на пловдивчани ГРЕЕ Христо Ботев , а не грозни , мъртви наркомани ! И никога няма да допуснем подобни позорни, черно-бели, чалга-дебили  да се свързват по някакъв начин с имети на ПЛОВДИВ !!

Свободата ни направи единни. Лоялността ни направи силни и с вярата, която изпълва сърцата ни ...  БОТЕВ ПЛОВДИВ ТИ НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕШ САМ !!

Офлайн

#71 2010-03-11 09:49:32

311
Потребител

1912plovdiv написа:

311 написа:

Дори и Бил Гейтс да ги купи – пак са си същите ПОЗОРНИЦИ !!...... Кланят се на мъртви наркомани , анадолски турци и чалга дебили ...размахват някакви некролози върху бели найлони  ....те нямат свои песни, а през цялото време  крякат  само и единствено срещу Гордостта на Пловдив... по стара циганска традиция не си гледат смрадливото бунище , а ровят по казаните на чуждите отбори и типично по цигански откраднаха титлата на град Кюстендил....БУХАХАХАХАХ .... няма други такива КОМПЛЕКСИРАНИ и ниски селяндури в цяла България ... затова навсякъде ги гаврят и унижават  !! СРАААММММ !!!! ..... ЗАПОМНИ ЖАЛЪК ПОЛУЧОВЕКО: Пловдивчани пеят единствено и само за любовта на пловдив – Ботев 1912 , а не срещо другите отбори ; на знамето на пловдивчани ГРЕЕ Христо Ботев , а не грозни , мъртви наркомани ! И никога няма да допуснем подобни позорни, черно-бели, чалга-дебили  да се свързват по някакъв начин с имети на ПЛОВДИВ !!

и това ми го казва жив селянин от Крумово...... аре хой си копай нивата!

Локомотив Пловдив
Трибуна БЕСИКА

Офлайн

#72 2010-03-11 10:04:07

England
Потребител
От: Plovdiv
Регистриран: 2009-04-24
Публикации: 150

311 написа:

1912plovdiv написа:

311 написа:

smqh  smqh  smqh

СТАРО УИСКИ И МЛАДИ МИСКИ ! koz

Офлайн

#73 2010-03-11 12:33:59

Онзи
Потребител
Регистриран: 2010-03-03
Публикации: 10

Ако той е от Крумово, значи вие се местите постоянно...преди бяхте от Кюстендил, а сега от Сандански

Офлайн

#74 2010-03-11 13:02:39

kriviq
Потребител
От: Bulgaria,Sofia,Plovdiv
Регистриран: 2009-01-30
Публикации: 457

311 написа:

1912plovdiv написа:

311 написа:

Добре бе циганино аз те питах прост въпрос с изрезка от вестник + снимка от 1927 година когато хората празнуват 15 години Ботев Пловдив и Каблешков държи реч пред чисто новия паметник ... беше спорил за някакви военнопленници че нямало в България постнахме ти линк с История ( явно я обичаш но не я познаваш) и се оказа че по това време всъщност е имало военнопленници. Един въпрос много простичак те попитах --- Защо хората през 1927 година празнуват 15 години от създаването на клуба ? Защо им е да лъжат ? Нещо на което не можа да дадеш отговор освен твойте си лайна около който се въртиш...И с какво право ни наричаш нас селяни ? Ти знаеш ли че всеки един българин има селска жилка в себе си ? Как не те е срам ? Ние вдигаме паметници на велики българи а вие вдигате трансперанти и знамена на мафиоти и се кланяте на престъпници който крадат държавата ? И наричаш мен селянин ? Че вие даже не знаете от къде ви е отбора бе ? Кюстендил,Пловдив,Италия ? Когато дойдоха италиянците да ни купуват много бяхте отворени жабари тва жабари онова вие не сте Ботев ПЛовдив а Ботев Италия и кво ли още не изчетах в нета а забравихте точно вие как пеехте Юве Юве Ювентина и как си лижите дупичиците с пичовете от Наполи ... вие сте най-жалкото племе на тая земя  nono тръгнал да обижда мен или някое друго жълто-черно сърце от форума а фактите друго говорят ! Един буфер от форума беше писал някъде "като сте по големи от нас защо се сравнявате с нас" ей тука ви е най голямата грешка.Нещо което се опитваме да ви обясним с години ама вашите промити кратуни не могат да проумеят --- Ние не се сравняваме с вас ! Тъпо и жалко е когато вие почнете да се сравнявате с нас защото и на малкия пръст не можете да ни стъпите !

Последна редакция от kriviq (2010-03-11 13:07:06)

Офлайн

#75 2010-03-11 15:22:36

1912plovdiv
Потребител
Регистриран: 2009-09-18
Публикации: 191

311 написа:

1912plovdiv написа:

311 написа:

.... за никой не е изненада , че дори и чорбарска агитка направи за смях 1936 Пайнер-Селяндура !! ....Гавра и унижение навсякъде където се размиришат , а те пак гледат в паницата на ОТБОРА НА ПЛОВДИВ..... БУХАХАХА няма по комплексирани селяндури на планетата .....по-ниски са дори и от тревата ..... срам дори и за БДЖ ..... БОТЕВ 1912 Е БЪЛГАРСКА ГОРДОСТ И СИМВОЛЪТ НА ПЛОВДИВ ... а лайнутджамия е позорно наркоманско гробище !! Селандури без история - НЯМАТ БЪДЕЩЕ !!

Свободата ни направи единни. Лоялността ни направи силни и с вярата, която изпълва сърцата ни ...  БОТЕВ ПЛОВДИВ ТИ НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕШ САМ !!

Офлайн

Board footer