ПИСАНЕТО НА КИРИЛИЦА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!
Не сте регистрирани.
Без спор
1-во място Асеновец
2-ро място Ботев Враца
Това са ![]()
Офлайн
BianconeroBG написа:
Стига с тоя Aсеновец бе,това нормални фенове от Асеновград не могат да го направят.Просто си личи,че има хора от големите агитки де си правят шоуто,лично познат от Пловдив ми го е казвал.
Някакъв дето беше тръгнал да разправя,че нямало чужди фенове били само от родното място,айде бягай у лево бе
Като си толкова сигурен, че не сме само от Асеновград защо не дойдеш и не се убедиш сам ми вярваш на всяка приказка която чуят ушите ти ?
Офлайн
mpfc1919 написа:
dunav написа:
Хмм най добра агитка немога да преценя точно...
1.Момчетата от Добруджа този сезон са много стабилни и добре потготвени![]()
![]()
2.След тях се нареждат Враца
3.АсеновецДалеч съм от мисълта, че Добрич, Враца и Асеновград са малки градове...
Мда тях ги включвам от градовете над 50 хил. до 100 000 хил.
А за малките Горна Оряховица са номер едно без спор...
Офлайн
МЕЗДРАААААА НИЙ ОТ МЕЗДРА СМЕ НА ВЛАСТ ВСИЧКО ЩЕ НАПРАВИМ УШЕВ ЩЕ ПОЛЕЕМ С ГАЗ И ЩЕ ГО ЗАПАЛИМ ШАЛАЛАЛАЛА
Офлайн
LokomotivMezdra написа:
МЕЗДРАААААА НИЙ ОТ МЕЗДРА СМЕ НА ВЛАСТ ВСИЧКО ЩЕ НАПРАВИМ УШЕВ ЩЕ ПОЛЕЕМ С ГАЗ И ЩЕ ГО ЗАПАЛИМ ШАЛАЛАЛАЛА
вие и Пловдив заливахте и Враца..терористи сте ![]()
Офлайн
VratzaBoys написа:
LokomotivMezdra написа:
вие и Пловдив заливахте и Враца..терористи сте
имат нещо общо със Садам
![]()
Офлайн
hooligans.pk написа:
OtvudSmurtta1912 написа:
hooligans.pk написа:
Нямало наказано знаме ; а наще има ли наказано ?Нямаме наказан шал момче камо ли знаме а сме наказвали много. ФАКТ !!!http://img114.imageshack.us/img114/9139/7du2.jpg
Уважавам ви момчета,ама имате наказано шалчеНезнам за такъв шал а доста неща знам; да не си колекционер.Да не си го купил отнякаде?
Хаха дори аз съм си имам зет шал на минйор ![]()
Офлайн
Ботев Враца.Защото са се доказали още много отдавна.
Асеновец ако продължават така скоро ще са много по напред от някой които сега са в А група.
Офлайн
Асеновец прави яко шоу.
Офлайн
Според мен е важно пустоянството ! А не един път да се направи смрад ! :)
Офлайн
Локо Горна,много са постоянни пичовете,малък град,но не спират да са навсякъде с отбора си и го подкрепят докрай... ![]()
Офлайн
Определено най-здрави са Ботев Враца, Асеновец и Локо Горна. Последните добър бой направиха с майните от Ботев на центъра на терена ![]()
Офлайн
Ерма ![]()
Офлайн
Ботев Враца
Локо Горна Оряховица
Асеновец Асеновград
Левски Карлово
Офлайн
Литекс Ловеч ![]()

Офлайн
| Този сайт съдържа материали, които някои хора биха счели за обидни. HOOLIGANS.BG няма за цел да разпространява насилие, ние се опитваме да информираме за реалните неща, които съпътстват футболните срещи. В HOOLIGANS.BG всеки регистриран потребител може да качва файлове - снимки, аудио и видео. Собствениците на сайта НЕ НОСЯТ ОТГОВОРНОСТ за съдържанието на качените от потребителите файлове, но запазват правото си да ТРИЯТ такива, които съдържат непристойни, неморални и расистки мотиви. Потребителите, качили такъв вид файлове, МОГАТ да бъдат подведени под отговорност от съответните власти! | ||||||
| Hooligans.bg © 2008-2010 | ||||||
| Правила | За Реклама | Връзка с нас |